Reaktioner på nedanstående inlägg

Kommentarer på facebook

Christer Wallin (M): Haha, så dumt! Detta har vi ju gjort i åratal, men regleringar (som S älskar) och tvärstopp (som MP älskar), så blir det såklart inget. Inte en chans att den rödgrönrosa röran får ett enda dugg ut av detta och då är det Lundabornas pengar som går i sjön. Potentialen förförtätning redovisades redan i översiktsplanen från 2010, men antingen finns det byggregler som sätter stop eller också finns det något ogräs som gör marken till park….även när den i detaljplanen inte är det. ….den värste fienden till detta miljöväniga byggande har alltid varit MP och ibland även andra från den rödgrönrosa röran….som nu är den största minoriteten. Lund kan bättre, ge oss Alliansstyret tillbaka!
BB: Menar du att de borgerliga har lagt fram en massa förslag trots att ni visste att det stred mot vänstersidans grundläggande uppfattningar eller menar du att ni inte hade klart för er vad vänstersidan tyckte och tänkte?
AS: Gillar inte riktigt förtätningen av Lund, det behövs grönska både för kropp o själ. En av sakerna som har varit bra med Lund är att det har varit gott om grönområden för såväl unga o gamla att leka/umgås. Förtätas Lund mer blir det som Malmö
Göran Brinck (M): Du har så rätt Christer. Det gjordes en omfattande inventering i samband med att översiktsplanen togs fram. Det finns ytterligare ett problem. LKF har förslag på bra förtätningar, tyvärr finns det krafter som gör sitt bästa för sätta stop för dessa.
BB: Har ni verkligen försökt att snacka med varandra i en sådan här relativt liten ideologisk fråga, allt för kommuninvånarnas bästa? Det handlar också om väljarnas förtroende för lokala politiker. Obegripligt att det ska finnas så delade meningar i denna fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.