På facebook efter paneldebatt

Christer Wallin (M), Emma Berginger (Mp) och Björn Abelson (S) m.fl. på facebook efter paneldebatt på stadsbiblioteket.

Christer Wallin (M):
Parkdebatt på Stadsbiblioteket i Lund. Björn Abelson och Emma Berginger förstår inte det sociala spelet när det gäller att vara en objuden gäst ….klampade in som om de ägde Stadsbiblioteket själv, eller i alla fall kunde fritt ta sig ton mot värdarna (som inte bjudit in dem alltså). Pinsamt om de inte förstod vinken men lite skadeglad är jag ändå….
  • Anders Ebbesson (Mp): Förklara
  • Emma Berginger (Mp): Jag tror att du Christer själv ska ta en funderare på vad som var Föreningen Folkparkens Framtids syfte med att enbart bjuda in dig och Christer Wallström (Fp) till en debatt om parkmarkens värde. Föreningen driver frågan om att bevara Folkparken som du vet och det fanns nog en god anledning till att de ville grilla dem som vill bygga i parken snarare än de politiker som driver föreningens sak. Att jag och BjörnAbelson valde att ge oss till känna under frågestunden och påtala att våra partier står för en annan politik tycker jag inte är konstigt. Du hade nog gjort likadant Christer om du varit i vår sits.
  • Ulla Stålberg (M): Allvarligt talat Emma Berginger; få klampar på som du gör!
    Björn Abelson (S): Vi lever inte i en enpartistat utan vi har olika politiska åsikter! Att yttra andra åsikter än moderater är tillåtet! Oemotsagda kan ni vara på era egna interna möten.
    # Christer Wallin (M): Oj då, trampade visst på en öm tå. Kan inte påstå att det var helt oavsiktligt. Jo, men du Emma Berginger och Björn Abelson framstod som ett rätt komiskt par, Humle o Dumle lite grand. Ni kunde inte dölja er animositet, så det blev rätt kul….även av kommentarerna efteråt att döma. Och, nej, jag går aldrig på en fest objuden, jag har alltför många som vill ha mig med ändå, jag hinner inte som er planka in på andras föreställningar…
    Folkparkens Framtids kommentar: Emma och Björn varken klampade in eller tog sig ton utan hade sin fulla rätt att som publik få framföra sina åsikter efter debatten om Lunds parkpolitik precis som alla andra. Värden tog inte alls illa vid sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.