Framgångsrikt upptaktsmöte Petersgården

Väster: Petersgården 11/12 2012 kl.19.00.
På tisdagskvällen samlades ett 60-tal människor för ett informations- och debatt- möte om bildandet av föreningen Folkparkens Framtid. Många var det som tog del av föreningens visioner och som var beredda att ansluta sig för att arbeta i föreningen. Föreningen har en interimstyrelse bestående av följande personer: Christer Andersson, Göran Bengtsson, Marita Linné, Johan Nilsson, Kent Nilsson. Mer information från mötet kommer inom kort på denna sida.

Under föreningens upptaktsmöte i Petersgården den 11 december 2012 presenterades följande.
1. Byggnadsnämndens senaste planer på att omvandla Folkparken till ett   bostadsområde;
2. Föreningens interimsstyrelse, stadgar och avsikt att hålla ett årsmöte under våren 2013, då en ordinarie styrelse väljs;
3. Visionen, den idealiserade framtidsbild som föreningen strävar mot. För att visionen ska förverkligas, måste ett antal delmål uppfyllas. Till de första delmålen hör att stoppa de senaste planerna för att göra bostadsmark av parken och i stället skydda marken som parkmark. En särskild ”aktivistgrupp” bildades direkt för att mobilisera motståndet mot byggplanerna. Du får gärna ansluta dig till gruppen för att hjälpa till med opinionsbildning och aktioner.
Här finns en länk till den fil som användes för presentationen och här som pdf.

Ett svar på ”Framgångsrikt upptaktsmöte Petersgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.